Asbestsanering

Ruime ervaring

Sinds 1993 zijn Mennic en Hofstra dak en wand actief met asbestsanering. Door werkzaam te zijn in vele branches kunnen wij voor elke klus een oplossing op maat aanbieden.

Gecertificeerd

Ons bedrijf is in het bezit van het procescertificaat Asbestverwijdering. Dit houdt in dat wij zorgvuldig, arbeids en milieu hygiënisch asbest verwijderen.

Verzorging voor het hele traject

Wij verzorgen voor u het hele traject van asbestinventarisatierapport tot vrijgave sanering om u zo volledig mogelijk te ontzorgen.

Asbest laten verdwijderen?

Mennic en Hofstra dak en wand voor uw asbestsanering

Vanaf 1993 is volgens de wetgeving het gebruik van asbest verboden, omdat het schadelijk is gebleken voor de gezondheid. Verwijderen van asbesthoudende toepassingen vragen daarom vakkundige aanpak tijdens de sanering. Mennic Asbestsanering BV werkt voor gemeenten, woningstichtingen, bouwbedrijven, verzekeraars, vastgoedeigenaren, particulieren en in de agrarische sector.

Asbest verwijderen Leeuwarden

Ons bedrijf is in het bezit van het procescertificaat Asbestverwijdering, wat betekent dat wij zorgvuldig, arbeids- en milieu hygiënisch asbest verwijderen, en er zorg voor dragen dat de asbest wordt gesaneerd en afgevoerd conform de huidige wet- en regelgeving. Wij verzorgen uw asbestverwijderingsproject van A tot Z.

Wij verzorgen voor u het gehele traject van asbestinventarisatierapport tot vrijgave na de sanering. Ook voor herstelwerk na de asbestsanering bent u bij ons op het juiste adres. Zoals Dakrenovatie, woningrenovatie etc. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte staan wij u graag te woord.

Meer informatie over onze diensten?