Asbest verwijderen Leeuwarden

Ruime ervaring

Sinds 1993 zijn Mennic en Hofstra dak en wand actief met asbestsanering. Door werkzaam te zijn in vele branches kunnen wij voor elke klus een oplossing op maat aanbieden.

Gecertificeerd

Ons bedrijf is in het bezit van het procescertificaat Asbestverwijdering. Dit houdt in dat wij zorgvuldig, arbeids en milieu hygiënisch asbest verwijderen.

Verzorging voor het hele traject

Wij verzorgen voor u het hele traject van asbestinventarisatierapport tot vrijgave sanering om u zo volledig mogelijk te ontzorgen.

Is uw dak voorzien van asbestplaten? Mennic en Hofstra Dak en Wand zorgen voor professioneel asbest verwijderen in Leeuwarden. Dit gebeurt op zorgvuldige, veilige en milieuverantwoorde wijze. Wij bedienen als ervaringsdeskundige een brede klantenkring. Van gemeenten, bouwbedrijven, verzekeraars en de agrarische sector tot vastgoedeigenaren, woningstichtingen en particulieren. Onze specialisten saneren uw dak en vervangen deze door nieuwe, goed isolerende dakbedekking. U bespaart op kosten door aanvullend zonnepanelen te laten plaatsen. Wij verzorgen het gehele traject. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Uw betrokken partner van asbestinventarisatie tot vrijgave na sanering

Het gebruik van asbest is sinds 1993 verboden. Dit kankerverwekkende materiaal is schadelijk voor de gezondheid. Mennic en Hofstra Dak en Wand zijn al meer dan 25 jaar actief met asbest verwijderen in Leeuwarden en vele andere plaatsen. Wij beschikken over een ruime kennis en ervaring. Ons bedrijf is in het bezit van het procescertificaat Asbestverwijdering. U heeft de garantie dat wij de sanering op deskundige wijze uitvoeren, volgens de geldende normen en eisen. Wij zijn uw betrokken partner van A tot Z. Wij staan u bij vanaf de asbestinventarisatie en de sloopmelding tot de asbestsanering en de vrijgave na het asbest verwijderen in Leeuwarden.

Asbest verwijderen Leeuwarden

Asbest verwijderen in Friesland om nieuwe slachtoffers te voorkomen

 

Hoe ouder een asbestdak, hoe groter de kans dat asbestvezels vrijkomen. Er overlijden jaarlijks circa 1.000 mensen aan de gevolgen van asbest. De rijksoverheid wil in 2040 geen asbestslachtoffers meer. Dit is de reden dat het kabinet met een fonds komt, waar woningeigenaren terechtkunnen om hun asbestdak te vervangen. Dit fonds wordt gevuld door de overheid, provincies, gemeenten en banken. Ondernemers kunnen geld besparen met twee milieuregelingen: de MIA (Milieu Investeringsaftrek) en de VAMIL (Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen). Neem contact op met Mennic en Hofstra Dak en Wand voor asbest verwijderen in Leeuwarden.

Meer informatie over onze diensten?