Asbestsanering Heerenveen

Ruime ervaring

Sinds 1993 zijn Mennic en Hofstra dak en wand actief met asbestsanering. Door werkzaam te zijn in vele branches kunnen wij voor elke klus een oplossing op maat aanbieden.

Gecertificeerd

Ons bedrijf is in het bezit van het procescertificaat Asbestverwijdering. Dit houdt in dat wij zorgvuldig, arbeids en milieu hygiënisch asbest verwijderen.

Verzorging voor het hele traject

Wij verzorgen voor u het hele traject van asbestinventarisatierapport tot vrijgave sanering om u zo volledig mogelijk te ontzorgen.

Heeft u een woning, schuur of bedrijfspand dat vóór 1994 is gebouwd? Dan is de kans groot dat u een van de vele honderdduizenden bent met asbest in uw dak. Een asbestdak is vanwege de kankerverwekkende vezels een risico voor de gezondheid. Het is ook slecht voor het milieu, omdat het materiaal niet verweert. Het beste is om uw asbest dakbedekking zo snel mogelijk te verwijderen en vervangen. Mennic en Hofstra Dak en Wand verzorgen een vakkundige, veilige en zorgvuldige asbestverwijdering. Wij beschikken over de kennis en ervaring. Wij hebben het Procescertificaat Asbestverwijdering om de klus op verantwoorde wijze te klaren.

Nog vele honderdduizenden asbestdaken te saneren

Er zijn in Nederland nog vele honderdduizenden asbestdaken. Ook al mogen particulieren en bedrijven al sinds juli 1993 geen asbest meer (her)gebruiken. Asbestvezels zijn levensgevaarlijk als u ze inademt. Jaarlijks overlijden circa 1.000 mensen aan de gevolgen van asbest. De Rijksoverheid wil in 2040 geen nieuwe asbestslachtoffers meer. Tot die tijd dienen de huidige asbestdaken deskundig te worden verwijderd. Voor een asbestsanering in Heerenveen komt u bij Mennic en Hofstra uit. Wij verzorgen het gehele traject. Van een asbestinventarisatie tot vrijgave van de sanering.

Asbest verwijderen Leeuwarden

Asbestsanering in Heerenveen voor vele opdrachtgevers

Asbestverwijdering is in Nederland aan strenge regels gebonden. Alle stappen in het proces mogen alleen door gecertificeerde bedrijven worden uitgevoerd. Mennic en Hofstra Dak en Wand beschikken over de juiste kwalificaties. Wij verrichten een inventarisatie en wij verwijderen het asbest. Wij zorgen voor afvoeren en storten. Na de sanering wordt een eindcontrole uitgevoerd. Wij voeren een asbestsanering in Heerenveen uit voor gemeenten, woningstichtingen, vastgoedeigenaren, bouwbedrijven, verzekeraars, agrariërs en particulieren. Wij zijn actief in vele branches. Wij hebben hierdoor voor elke saneringsklus een oplossing op maat.

Asbestverwijdering met nieuwe dakbedekking en zonnepanelen

Mennic en Hofstra Dak en Wand ontzorgen u van A tot Z. Wij verrichten een deskundige asbestsanering in Heerenveen én wij leggen een duurzaam dak. Weg met asbesthoudende en slecht isolerende golfplaten. In plaats daarvan krijgt u een milieuvriendelijke dakbedekking. Sandwichpanelen of golfplaten met een hoge isolatiewaarde. Bespaar direct na de asbestverwijdering en laat ons zonnepanelen aanbrengen. Uw energierekening gaat hierdoor fors omlaag. Het is tevens goed voor het milieu. Wij zijn ook uw partner voor nieuwbouw van een loods, ligboxenstal of kapschuur. Net als voor dak- en wandbeplating.

 

Neem contact op voor asbestsanering in Heerenveen en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u ook graag met nieuwe dakbedekking, zonnepanelen en nieuwbouwprojecten.

Meer informatie over onze diensten?