Bouwbedrijf Drachten

Zoekt u een bouwbedrijf in Drachten, dat gespecialiseerd is in asbestsanering én de aanleg van daken en zonnepanelen? Mennic Asbestsanering en Hofstra Dak en Wand hebben hun kennis gebundeld voor de beste kwaliteit. Mennic is u van dienst met deskundige verwijdering van asbest op uw dak. Hofstra brengt nieuwe sandwichpanelen en golfplaten aan. U verdient de investeringen direct terug met de plaatsing van zonnepanelen voor een duurzame energieopwekking. U geniet van een veilige, wind- en waterdichte en energiezuinige woning of bedrijfspand.

Asbestsanering door ervaren en gecertificeerd bedrijf

Nederland telt vele honderdduizenden asbestdaken. Asbest kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Elk jaar overlijden ongeveer 1.000 mensen aan de gevolgen van asbest, zo stelt de Rijksoverheid. De overheid wil vanaf 2040 geen nieuwe asbestslachtoffers meer. Er gelden strenge regels om de risico’s te minimaliseren. Mennic is als bouwbedrijf sinds 1993 gespecialiseerd in asbestsanering. Wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit garandeert dat wij vakkundig, veilig, zorgvuldig en milieuverantwoord asbest verwijderen. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, verzekeraars, woningstichtingen, bouwbedrijven, vastgoedeigenaren, agrariërs en particulieren.

Asbest verwijderen Leeuwarden

Bouwbedrijf in Drachten: voor sandwichpanelen, golfplaten en zonnepanelen

 

Hofstra Dak en Wand levert en monteert als onderdeel van het bouwbedrijf in Drachten golfplaten en sandwichpanelen. Onze vakbekwame dakdekkers vernieuwen uw dak met de uiterste precisie. Oude en asbesthoudende golfplaten of andere dakbedekkingen worden op specialistische wijze verwijderd. U krijgt een duurzame dakbedekking, met een veel hogere isolatiewaarde dan uw oude dak. Alles wordt van A tot Z geregeld, in één werkgang. Uw dak ligt dankzij ons totaalconcept nooit lang open. Wilt u direct geld besparen na de asbestsanering en dakvernieuwing? Laat meteen zonnepanelen installeren en verlaag uw energielast. Wij geven u graag deskundig en eerlijk advies.

Bouwen van nieuwe loods, kapschuur of ligboxenstal

 

Heeft u een nieuwbouwproject op de planning? Het fullservice bouwbedrijf in Drachten is uw adres voor het bouwen van een nieuwe loods, kapschuur of ligboxenstal. Uw wensen staan centraal. Wij zijn ook uw professionele en betrokken partner bij dak- en wandbeplating van kantoren en bedrijfsgebouwen. Mennic en Hofstra werken samen met vaste onderaannemers. De krachtenbundeling leidt tot een mooi resultaat en tevreden opdrachtgevers.

Wilt u meer informatie over de allround diensten van ons? Neem telefonisch, per e-mail of via het online formulier contact op. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u graag deskundig advies over asbestsanering, dakbedekking en zonnepanelen.

Meer informatie over onze diensten?