Bouwbedrijf Heerenveen

Heeft u oude, asbesthoudende golfplaten op uw dak? En wilt u uw dak duurzaam vernieuwen? Schakel het gespecialiseerde bouwbedrijf in Heerenveen in. Wij klaren deze klussen in één werkgang. Mennic Asbestsanering en Hofstra Dak en Wand hebben de handen ineen geslagen. Alle kennis is gebundeld. Wij verzorgen een professionele asbestsanering én wij leggen nieuwe dakbedekking. Op verzoek installeren wij gelijk zonnepanelen. U verdient uw investeringen direct terug. Wij zijn tijdens het gehele traject uw betrokken partner. Als fullservice bouwbedrijf in Heerenveen bent u ook voor nieuwbouw bij ons aan het goede adres.

Veilige, vakkundige en milieuvriendelijke asbestsanering

Het kabinet wilde aanvankelijk per 2024 een verbod op asbestdaken. Dat is gezien de grote hoeveelheid asbesthoudende dakbedekkingen onmogelijk. Er zijn er nog vele honderdduizenden. Asbestdaken en gevelplaten zijn nog tot 2028 toegestaan. Hoe ouder een asbestdak, hoe groter de kans dat er gevaarlijke, kankerverwekkende asbestvezels vrijkomen. Het is daarom verstandig om uw asbesthoudende dak te vervangen. Mennic en Hofstra zijn al sinds 1993 gespecialiseerd in asbestsanering in vele branches. Wij zijn als bouwbedrijf in Heerenveen in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. U kunt rekenen op een veilige, vakkundige en milieuvriendelijke asbestverwijdering.

Asbest verwijderen Leeuwarden

Bouwbedrijf in Heerenveen legt na asbestverwijdering nieuwe dakbedekking

 

Particulieren, gemeenten, woningstichtingen, de agrarische sector, bouwbedrijven, vastgoedeigenaren en verzekeraars behoren tot onze klantenkring. Er zijn nog miljoenen vierkante meters asbesthoudend dak te verwijderen. Als bouwbedrijf leggen wij na de asbestsanering gelijk nieuwe dakbedekking. Wij leveren en monteren sandwichplaten en golfplaten. Uw nieuwe dak heeft een veel betere isolatie dan uw oude dak. Dit is goed voor uw portemonnee. U bespaart nóg meer kosten met het installeren van zonnepanelen. Uw energiekosten gaan omlaag. En u boekt milieuwinst. Wij verzorgen het hele traject. Uw dak ligt nooit langer open dan noodzakelijk.

Uitstekend resultaat in nieuwbouw en renovatie met goed teamwork

 

Wilt u een nieuwe loods, kapschuur of ligboxenstal bouwen? Wij houden altijd rekening met uw wensen. U kunt ook bij ons terecht voor dak- en wandbeplating van kantoren en bedrijfsgebouwen. Wij behalen een uitstekend resultaat met goed teamwork. Wij werken bij nieuwbouw samen met vaste onderaannemers die dezelfde hoge kwaliteit nastreven. Neem eens een kijkje bij onze projecten. U krijgt zo een goede indruk van onze werkzaamheden.

 

Neem contact op met Mennic Asbestsanering en Hofstra Dak en Wand voor asbestsanering, dakbedekking en zonnepanelen. Wij geven u graag meer informatie en advies over onze diensten.

Meer informatie over onze diensten?