Bouwbedrijf Leeuwarden

Is uw dak voorzien van asbestplaten die u wilt laten verwijderen? Mennic en Hofstra Dak en Wand zijn sinds 1993 actief met asbestsanering. En méér. Wij leggen als allround bouwbedrijf in Leeuwarden gelijk een nieuwe dakbedekking. Wij leveren en monteren sandwichpanelen en golfplaten. Ze zijn isolerend en milieuvriendelijk. Wij installeren ook duurzame zonnepanelen. Dit is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Onze brede dienstverlening richt zich tevens op nieuwbouw. Als bouwbedrijf realiseren wij een nieuwe loods, kapschuur of ligboxenstal. Of schakel ons in voor nieuwe dak- en wandbeplating van uw kantoor of bedrijfsgebouw.

Krachtenbundeling van asbestsanering en dakvernieuwing

Mennic Asbestsanering en Hofstra Dak en Wand hebben de krachten gebundeld. Het bouwbedrijf in Leeuwarden werkt met vaste onderaannemers voor het beste resultaat. Teamwork, dat garant staat voor hoge kwaliteit. Wij verzorgen het hele traject. Van deskundige en veilige asbestsanering tot de aanleg van milieuvriendelijke dakbedekking. Van renovatie tot nieuwbouw. Ons bedrijf heeft het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit betekent dat wij zorgvuldig, veilig en hygiënisch voor mens en milieu asbest verwijderen. De asbestsanering vraagt een vakkundige aanpak. Dan zit u bij Mennic en Hofstra goed. Onze klantenkring bestaat uit gemeenten, woningstichtingen, agrariërs, vastgoedeigenaren, verzekeraars, bouwbedrijven en particulieren.

Asbest verwijderen Leeuwarden

Bouwbedrijf in Leeuwarden heeft alles onder één dak

 

Een deskundige asbestsanering volgens de wettelijke regels is één, een nieuwe dakbedekking is twee. Wij zijn u van dienst met de montage en levering van sandwichpanelen en golfplaten. U kunt er van op aan dat onze vakbekwame dakdekkers dit met uiterste precisie doen. Alles wordt van A tot Z geregeld. U krijgt een duurzaam dak met een goede isolatie. Veel beter dan uw slecht geïsoleerde, oude dak. Combineer een nieuwe dakbedekking met zonnepanelen. De schone energie is winstgevend en duurzaam.

Nieuwe loods, stal of schuur bouwen als specialiteit

 

Mennic en Hofstra Dak en Wand kunnen meer voor u betekenen. Het bouwen van een nieuwe kapschuur, loods of ligboxenstal is onze specialiteit. Wij richten ons op het gebied van nieuwbouw naar uw wensen en behoeften. Heeft u nieuwe dak- en wandbeplating nodig? Wij verzorgen het voor uw bedrijfsgebouw of kantoor. Bekijk de projecten van ons voor een goede, eerste indruk.

 

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact op met ons op. Wij zijn uw partner bij asbestsanering, dakbedekking leggen, zonnepanelen installeren en nieuwbouw.

Meer informatie over onze diensten?