Dakdekker Heerenveen

Duurzaam

Wij leggen voor u een duurzaam en milieuvriendelijk dak aan, dat ook nog eens bijdraagt aan de isolatie.

Van A tot Z geregeld

Wij kunnen u van dienst zijn met zowel de montage als de levering van sandwichpanelen en golfplaten.

Vakbekwaam

Uw dak is in handen van dakdekkers die het dak van uw pand met de uiterste precisie zullen vernieuwen.

Wilt u uw asbesthoudend dak vervangen voor een nieuwe dak? Dan bent u bij Mennic en Hofstra Dak en Wand aan het goede adres. Beide bedrijven hebben de handen ineen geslagen om de hoogste kwaliteit te leveren. U krijgt een dakdekker in Heerenveen die een hoogwaardige asbestsanering uitvoert én nieuwe dakbedekking legt. Bovendien installeren wij zonnepanelen. Mennic en Hofstra Dak en Wand zijn uw partner in renovatie en nieuwbouw. Dankzij ons totaalpakket wordt u volledig ontzorgd. Uw winst? Een nieuw asbestvrij dak, dat goed geïsoleerd is. Uw stroomrekening gaat omlaag én u levert een bijdrage aan het milieu.

Asbestsanering en nieuwe dakbedekking in één werkgang

Mennic en Hofstra Dak en Wand zijn al sinds 1993 actief met asbestsanering en dakwerkzaamheden. De kennis is gebundeld. Wij zijn u gedurende het hele traject van dienst. Van asbestinventarisatie en asbestverwijdering tot afvoer, stort en eindcontrole. Wij leggen als dakdekker in Heerenveen gelijk nieuwe sandwichplaten of golfplaten. Onze vakbekwame dakdekkers doen dit met de grootste precisie. U geniet van diverse voordelen. De asbestsanering en het leggen van nieuwe dakbedekking gebeurt in één werkgang. Uw dak ligt nooit lang open. U krijgt een dak met een hogere isolatiewaarde. Dit voelt aangenamer aan en scheelt u in uw portemonnee.

Dakdekker Heerenveen

Dakdekker in Heerenveen met Procescertificaat Asbestverwijdering

 

Het vervangen van asbestdaken is specialistenwerk. Mennic en Hofstra Dak en Wand beschikken als dakdekker in Heerenveen over een ruime kennis en ervaring. Ons allround bedrijf is in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit garandeert dat wij de werkzaamheden veilig, vakkundig en milieuvriendelijk uitvoeren. De opdracht is groot. Er zijn in Nederland nog honderdduizenden daken met asbest. Ofwel miljoenen vierkante meters asbesthoudend dak. Jaarlijks overlijden ongeveer 1.000 mensen aan de gevolgen van asbest. Wij verwijderen als gecertificeerd bedrijf deze kankerverwekkende stof. En zorgen als dakdekker direct voor een nieuw dak.

Teamwork leidt tot mooie resultaten en tevreden opdrachtgevers

 

Mennic en Hofstra Dak en Wand hebben een brede klantenkring. Van gemeenten, woningstichtingen en de agrarische sector tot bouwbedrijven, verzekeraars, vastgoedeigenaren en particulieren. Wij bouwen als dakdekker in Heerenveen een nieuwe loods, kapschuur of ligboxenstal. Wij zorgen voor nieuwe dak- en wandbeplating van bedrijfspanden en kantoren. Nieuwbouw, met vaak een voorafgaande asbestsanering. Wij werken met vaste onderaannemers. Het teamwork leidt tot mooie resultaten en tevreden opdrachtgevers.

 

Schakel Mennic en Hofstra Dak en Wand in voor asbestsanering, dakbedekking, zonnepanelen en nieuwbouw. Neem contact op met uw vragen of wensen. Wij staan voor u klaar.

Meer informatie over onze diensten?